Herrestadsgatan 20 • 4 600 kvm • Visionsfastighet

Lediga lokaler om totalt 4 600 kvm. Framtidens Hus är Ystads nya etableringscentrum för nyföretagare och handel. Här är möjligheterna enorma att för rätt aktörer påverka hur framtidens hus skall se ut. Lokalerna är olika till antal och storlek, mer info kommer längre fram.

INDUSTRIGATAN 5
4 oktober, 2023

INDUSTRIGATAN 5

På centralt läge i Ystad nära arena, badhus och stadsbibliotek har vi generösa och tillgänglighetsanpassade lokaler om 520 kvm. Kök, RWC och omklädningsrum. Tillgängliga från våren 2024.

by Maria Bengtsson
INDUSTRIGATAN 7
4 oktober, 2023

INDUSTRIGATAN 7

Här erbjuder vi ett perfekt läge nära Ystad Arena, badhus, stadsbibliotek och Ystad Gymnasium samt närhet till ett helt nytt bostadsområde. Fastigheten erbjuder stora generösa och mångsidiga ytor som tidigare använts till yrkesutbildning för industri och verkstad.

by Maria Bengtsson
HERRESTADSGATAN 21, MAGASIN K10
6 december, 2022

HERRESTADSGATAN 21, MAGASIN K10

Hyr nybyggda, moderna och trygga förråd på centralt läge i Ystad. K10 Magasin erbjuder förråd för både privatpersoner och företag. Förråden varierar i storlek, från 2-16 kvm. De är fördelade på två plan med full bevakning dygnet runt. Att magasinera allt det där du inte har plats för hemma eller på kontoret är nu superenkelt.

by nathalie@lundgrenreklam.se
DRAGONGATAN 49 A
6 mars, 2020

DRAGONGATAN 49 A

I samma hus som Granngården, Tandvårdsakademin, Bring och Erikshjälpen finns denna, i dagsläget öppna yta, som kan anpassas efter önskemål. Området är i kraftig utveckling med nya handelscenter, restauranger, gym, mm. Placeringen är ypperlig med ca 10 000 förbipasserande personbilar per dygn. Fräscha lokaler med möjlighet att skapa en interiör enligt verksamhetens behov. Modern anläggning med ventilation, värme och kyla.

by nathalie@lundgrenreklam.se
KOPPARGATAN 21 A, lager
6 mars, 2020

KOPPARGATAN 21 A, lager

Lediga lokaler om totalt ca 700 kvm. På östra industriområdet i Ystad finns kvarteret Cylindern 3. Här erbjuds moderna och anpassningsbara lagerlokaler i form av höglager och kall/varmlager samt möjligheter att bygga vidare, inreda med kontor, m.m. Lokalerna anpassas efter kundens behov. God tillgänglighet.

by nathalie@lundgrenreklam.se
KOPPARGATAN 21 A, kontor
6 mars, 2020

KOPPARGATAN 21 A, kontor

Lediga lokaler från 198-500 kvm. Två nya och öppna lokaler med gemensamma ytor så som konferensrum och reception. Lokalerna lämpar sig för kontor men andra möjligheter kan finnas. Antingen delar man upp enheterna i mindre kontor, eller jobbar man aktivt med att finna öppna landskap med fantastiska ljusinsläpp i dessa lokaler.

by nathalie@lundgrenreklam.se    INTRESSEANMÄLAN

    Roligt att du är intresserad av att hyra lokal eller bostad hos oss!

    Använd i första hand formuläret 
    Det går naturligtvis bra att kontakta oss även via 0411-298 98 eller info@enrax.se - men smidigast är det via hemsidan. När vi fått in din intresseanmälan strävar vi alltid efter att återkoppla till dig så fort som möjligt. Vår ambition är att höra av oss inom 24 timmar under helgfri vardag.

    Alla fält i formuläret måste vara ifyllda för att det skall gå att skicka.