Industrigatan 7 • 1 265 kvm

Läget för denna fastighet är idealiskt med sin närhet till flera viktiga och eftertraktade destinationer i Ystad, t ex arenan, badhus, stadsbibliotek och Ystad Gymnasium. Även ett helt nytt bostadsområde växer fram i närheten.

Fastigheten, som ligger i kvarteret Verkmästaren 23, är inte bara strategiskt placerad utan erbjuder också rymliga och generösa ytor. Dessa utrymmen har en intressant historia då de tidigare använts för yrkesutbildning inom industri och verkstad.

Oavsett vad du har för verksamhet, är lokalerna högst anpassningsbara och möjligheterna oändliga. Tillsammans omvandlar vi dem så de passar dina unika behov. Välkommen till en plats som har allt – närhet till det bästa av Ystad och flexibiliteten för att forma din framtid.

Tillgänglig enligt överenskommelse.

INTRESSEANMÄLAN

Roligt att du är intresserad av att hyra lokal eller bostad hos oss!

Använd i första hand formuläret
Det går naturligtvis bra att kontakta oss även via 0411-298 98 eller info@enrax.se - men smidigast är det via hemsidan. När vi fått in din intresseanmälan strävar vi alltid efter att återkoppla till dig så fort som möjligt. Vår ambition är att höra av oss inom 24 timmar under helgfri vardag.

Alla fält i formuläret måste vara ifyllda för att det skall gå att skicka.