Vd
SOFIA LINDBORG

Arbetat på ENRAX sedan 2010. Sofia är utbildad grundskolelärare som efter andra barnet blev involverad i familjeföretaget. Hon utbildade sig och stannade kvar för att kunna satsa fullt ut på företagets framtid. Hennes arbete – och utmaning – består bl a av att vara delaktig hela vägen från detaljplanering, projektering, byggnation till färdig produkt. Kontakten med hyresgäster och många olika branscher ger energi, är inspirerande, roligt och lärorikt. Favoritblå ’prylen’ är så klart ENRAX!

sofia.lindborg@enrax.se

Ägare och ordförande
ARNE L NILSSON

Startade företaget 2000. Köpte den fastighet där hans elinstallationsbolag var hyresgäst. Är själv elinstallatör i grunden och brinner för utveckling, nogsamhet, stil och är genuint intresserad av människor och dess välbefinnande. Att köpa och sälja fastigheter på ENRAX tycker han är både roligt och utvecklande, han gillar att få vara lite av en arkitekt. Utmaningen ligger i att lyckas få ihop ett bra arbetsteam för en bra slutprodukt. Arnes favoritblå pryl är den vackra blåklinten.

aln@enrax.se

Fastighetstekniker
ANDERS ÖSTERGREN

Medarbetare hos ENRAX sedan 2016. Anders beskrivs som en man med engagerad, glad och positiv personlighet. Han har stor erfarenhet av flertalet branscher, t ex sälj, fotografering och marknad men främst har han arbetat som elektriker och underhålls- och fastighetstekniker. Sitt arbete beskriver han som varierande, tekniskt krävande, roligt och socialt. Utmaningen ligger i att han aldrig vet hur morgondagen ser ut. Hans favoritblå pryl är tropiskt vatten.

anders.ostergren@enrax.se

Uthyrning och marknad
MATHIAS BLOMBERG HADING

Har arbetat på ENRAX sedan januari 2019. Är i grunden mäklare, egen företagare och affärsutvecklare. Är engagerad, kreativ och långsiktig. I sitt arbete värderar han variationen, kontakten med människor och kreativiteten högt. Brinner för att hitta den bästa lösningen för att överträffa kundens förväntningar. Utmaningen ser han i processen att följa dem från start till mål, under uppgång och nergång – och på det sättet skapa ett tydligt, nära och långsiktigt samarbete. Favoritblå prylen är havet.

mathias.hading@enrax.se

Kontakta oss
Adress

Koppargatan 21A
271 39 Ystad

Telefon

0411-298 98

E-mail

info@enrax.se