Vd
SOFIA LINDBORG

Arbetat på ENRAX sedan 2010. Sofia är utbildad grundskolelärare som efter andra barnet blev involverad i familjeföretaget. Hon utbildade sig och stannade kvar för att kunna satsa fullt ut på företagets framtid. Hennes arbete – och utmaning – består bl a av att vara delaktig hela vägen från detaljplanering, projektering, byggnation till färdig produkt. Kontakten med hyresgäster och många olika branscher ger energi, är inspirerande, roligt och lärorikt. Favoritblå ’prylen’ är så klart ENRAX!

sofia.lindborg@enrax.se

Ägare och ordförande
ARNE L NILSSON

Startade företaget 2000. Köpte den fastighet där hans elinstallationsbolag var hyresgäst. Är själv elinstallatör i grunden och brinner för utveckling, nogsamhet, stil och är genuint intresserad av människor och dess välbefinnande. Att köpa och sälja fastigheter på ENRAX tycker han är både roligt och utvecklande, han gillar att få vara lite av en arkitekt. Utmaningen ligger i att lyckas få ihop ett bra arbetsteam för en bra slutprodukt. Arnes favoritblå pryl är den vackra blåklinten.

aln@enrax.se

Fastighetstekniker
ANDERS ÖSTERGREN

Medarbetare hos ENRAX sedan 2016. Anders beskrivs som en man med engagerad, glad och positiv personlighet. Han har stor erfarenhet av flertalet branscher, t ex sälj, fotografering och marknad men främst har han arbetat som elektriker och underhålls- och fastighetstekniker. Sitt arbete beskriver han som varierande, tekniskt krävande, roligt och socialt. Utmaningen ligger i att han aldrig vet hur morgondagen ser ut. Hans favoritblå pryl är tropiskt vatten.

anders.ostergren@enrax.se

Administration och ekonomi
SUSSIE CARDELL

Har varit med från starten då hon tidigare var anställd i Arnes elinstallationsföretag ELAN och även skötte ENRAX. Hon är administratör och har hand om den löpande redovisningen med allt vad det innebär. Sussie vill gärna ha struktur på sitt jobb och kör med glädje till jobbet varje dag. Musik och blommor är hennes stora passion här I livet. Den favoritblå prylen är en härligt sliten jeansjacka och klarblå himmel.

sussie.cardell@enrax.se

Kontakta oss
  Adress

  Koppargatan 21A
  271 39 Ystad

  Telefon

  0411-298 98

  E-mail

  info@enrax.se