HOS OSS ÄR DET LÄTT ATT FÅ AFFÄRERNA ATT BLOMSTRA HOS OSS HAR DJUR, NATUR OCH TRÄDGÅRD SIN EGEN AFFÄR HOS OSS KAN DU FYNDA BÅDE NYTT OCH GAMMALT HOS OSS GÖR VI ALLT FÖR ATT FÅ DIN AFFÄRSIDÉ I FORM HOS OSS HAR ELEVERNA EN KREATIV OCH INSPIRERANDE MILJÖ HOS OSS ANPASSAR VI LOKALERNA EFTER DINA IDÉER OCH BEHOV

FASTIGHETSBOLAG SOM UTVECKLAR, ÄGER OCH FÖRVALTAR KOMMERSIELLA LOKALER I YSTAD

ENRAX erbjuder 16 500 kvm kommersiella fastigheter i centrala Ystad. Här hör vi hemma, det är här vi utvecklar våra affärer och det är här vi kan leva upp till våra egna högt ställda ambitioner. Vi erbjuder attraktiva lokaler med god miljö och hög standard. Vi är flexibla både i storlek och i form. Din idé är vår utmaning och dina behov omsätter vi till en färdig och funktionell lösning. Hållbarhet är viktigt. När vi bygger nytt eller renoverar är vår ambition alltid att bygga så smart och energieffektivt som möjligt. Detta gäller naturligtvis även i våra nya projekt av bostadsutvecklingskaraktär.

Vi har som målsättning att ha Ystads nöjdaste hyresgäster. Detta innebär inte bara att vi är närvarande och lyhörda utan också att vi har korta beslutsvägar och krånglar inte till det. Allt detta är möjligt tack vare våra medarbetare som med lust och energi ständigt utvecklar ENRAX verksamhet.

NYHET! BOSTÄDER

Terrassen i Ystad är ett unikt nyproduktionsprojekt bestående av fyra exklusiva terrassvåningar där köparen ges möjlighet att själv påverka sitt eget framtida boende. Våningarna erbjuder exklusiva materialval, en öppen och luftig planlösning och unika terrasser i väst- och österläge med möjligheter till jacuzzi, utekök och mycket annat. Varje terrassvåning är friköpt vilket gör att man kan likna det med ett gathus på tredje plan, i modern tappning och med alla tänkbara moderniteter.

Ledig lokal

KOPPARGATAN 21 A

Flexibla och moderna kontorslokaler på östra industriområdet i Ystad med höglager, kall/varmlager. Lokalerna anpassas som alltid efter kundens behov. Tillgång till reception och personalutrymmen. God tillgänglighet och bra parkeringsytor.

Ledig lokal

MAGASIN K10, 2-16 KVM

Har du för många prylar hemma? Hyr ett förråd på centrala Herrestadsgatan 21 istället för att lagra hemma. Nybyggda, moderna och trygga förråd i storlekar som passar alla.

Ledig lokal

DRAGONGATAN 49A, 315 KVM

Fräsch och intressant lokal för utbildning, friskvård eller kontorsverksamhet. Lokalerna består av öppna ytor, omklädningsrum, kontor, pentry på vardera plan samt fyra toaletter varav ett RWC. Måste ses!

KV. CYLINDERN 3 • KOPPARGATAN 21 A • 2 723 KVM

KV. CYLINDERN 3 • KOPPARGATAN 21 A • 2 723 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • DISPONENTGATAN 2 • 615 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • DISPONENTGATAN 2 • 615 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • INDUSTRIGATAN 5 • 665 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • INDUSTRIGATAN 5 • 665 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • INDUSTRIGATAN 7 • 1 265 KVM

KV. VERKMÄSTAREN 23 • INDUSTRIGATAN 7 • 1 265 KVM

KV. SVARVAREN 4 • DRAGONGATAN 49 • 3 985 KVM

KV. SVARVAREN 4 • DRAGONGATAN 49 • 3 985 KVM

KV. KRANSKÖTAREN 10 • HERRESTADSGATAN 21 • 2 344 KVM

KV. KRANSKÖTAREN 10 • HERRESTADSGATAN 21 • 2 344 KVM

SERVICEANMÄLAN

Anmälan av akuta fel görs på 070- 995 44 21. Med akuta fel avses sådana som kan orsaka skador på person eller fastighet/egendom. Övriga fel anmäls enklast via vår serviceanmälan (länkas). Du når oss också på 0411-298 98, måndag-fredag 07.00-16.00.

INTRESSEANMÄLAN

Söker du lokal är du välkommen att titta runt bland våra lediga lokaler. Hittar du inte det du söker är det sannolikt att vi kan hjälpa dig ändå. Nya projekt kan vara på gång alternativt finns det lokaler som framöver blir tillgängliga. Intresseanmälan >>

FASTIGHETSSERVICE

Med väl inarbetade rutiner utför vi regelbunden tillsyn av våra fastigheter för att säkerställa funktion och för att upprätthålla en god trivsel för våra hyresgäster. Som extra service erbjuder vi även enklare bygg- och vaktmästaruppdrag åt våra hyresgäster.

KONTAKTA OSS

För oss på ENRAX är det viktigt att ha en stark lokal närvaro och vi vill att det skall vara enkelt för våra hyresgäster att komma i kontakt med oss. Du når oss måndag-fredag 07.00-16.00 på 0411-298 98, övrig tid kopplas du vidare till vår fastighetsjour. Kontakt >>

23

Lokaler

6

Lediga lokaler

6

Medarbetare

16500

Kvadratmeter

SÅ HÄR TYCKER VÅRA HYRESGÄSTER

Nöjda hyresgäster är vårt främsta mål. ENRAX strävar därför alltid efter att leverera en komplett produkt och den inkluderar en snabb och bra service. Vi underlättar därmed för våra hyresgäster så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. På detta sätt investerar vi i både långsiktiga affärsrelationer och ett gott förtroende.

Viljabogruppen, Industrigatan 11
ULF NORDLANDER KARLSSON

I Enrax mötte vi en kompetent och kvalitetsstyrd hyresvärd vilket krävs för att driva tillståndspliktigt LSS-boende i egen regi. Enrax har varit - och är - väldigt lyhörda för våra behov och kraven som ställs på att fastighetens duglighet går hand i hand med verksamheten. Viljabogruppen är mycket nöjd med hyresvärdens goda service och bemötande gentemot verksamheten och våra unika brukare. Enrax är den självklara hyresvärden i Viljabogruppens tillväxtprocess.

viljabogruppen.se

Ystad Gymnasium, Industrigatan 5
LARS-INGE PERSSON

När Ystad Gymnasium behövde ytterligare lokaler, letade vi i närheten av våra befintliga skolor. Då kom vi i kontakt med Enrax som varit mycket lyhörda inför våra önskemål vid anpassningar och justeringar som behövts för vår verksamhet. Vi är mycket nöjda med våra nya fina lokaler.

ystadgymnasium.se

House of Success, Herrestadsgatan 21
ANNA ÅKERMAN

När vi för tredje gången på två år vuxit ur våra lokaler, bestämde vi oss för att ta ett större kliv och etablera en riktig inredningsbyrå i Ystad. Förutom läget - och yta tillräckligt stor för både stylinglager, showroom och studio, var det viktigt att även fastighetens exteriör speglade vår verksamhet. Med Enrax har vi inte bara hittat en seriös och innovativ hyresvärd, utan även en samarbetspartner, och där våra lokaler tydligt visar att Enrax förstår vikten av en hyresgästanpassad lokal. Tillsammans med vår hyresvärd kan vi fortsätta växa och utvecklas.

houseofsuccess.se

Elins Blomsterglädje, Herrestadsgatan 21
ELIN LIENAU

Vi är supernöjda med ENRAX som hyresvärd! De har visat sig lyhörda för våra specifika önskemål gällande butiksanpassning för vår bransch. Personalen är lätt att få tag på samt återknyter och löser eventuella problem eller frågor på ett professionellt och snabbt vis. Tack vare dem kan vi blomstra på ett attraktivt och lättillgängligt läge.

elinsblomstergladje.se

Nöjda hyresgäster är det absolut viktigaste för oss - utan dem vore vi ingenting

Sofia Lindborg, vd