INDUSTRIGATAN 5

Lediga lokaler om ca 665 kvm, fördelade i två plan, varav 125 kvm i plan två. Lokalerna består av öppna ytor, omklädningsrum, kontor, pentry på vardera plan samt fyra toaletter varav ett RWC. Här möjliggörs utbildning, friskvård eller kontorsverksamhet.

Läs mer >>

HERRESTADSGATAN 20

Lediga lokaler om totalt 4 600 kvm. Framtidens Hus är Ystads nya etableringscentrum för nyföretagare och handel. Här är möjligheterna enorma att för rätt aktörer påverka hur framtidens hus skall se ut. Lokalerna är olika till antal och storlek, mer info kommer längre fram.

Läs mer >>

HERRESTADSGATAN 21

Lediga lokaler från 54-570 kvm. Stora fina lokaler i ett plan med möjlighet till flexibla lösningar så som två plan. Läget är optimalt i en del av Ystad som är under stark utveckling.

Läs mer >>

KOPPARGATAN 21 A

Lediga lokaler från 198-500 kvm. Två nya och öppna lokaler med gemensamma ytor så som konferensrum och reception. Lokalerna lämpar sig för kontor men andra möjligheter kan finnas. Antingen delar man upp enheterna i mindre kontor, eller jobbar man aktivt med att finna öppna landskap med fantastiska ljusinsläpp i dessa lokaler.

Läs mer >>

DRAGONGATAN 49 D-E

Ledig yta om totalt 880 kvm, fördelade på två lokaler 225 och 665 kvm. På attraktivt affärsområde intill Dragongatan finns denna fräscha lokal med möjlighet att skapa en interiör enligt verksamhetens behov. En modern anläggning med ventilation, värme och kyla. God tillgänglighet och omfattande parkeringsytor.

Läs mer >>

DRAGONGATAN 49

Ledig lokal om 315 kvm. Fräscha lokaler med möjlighet att skapa en interiör enligt verksamhetens behov. Modern anläggning med ventilation, värme och kyla. Passa på, området utvecklas just nu med bl a nya handelscenter, restauranger och gym. Placeringen är ypperlig med ca 10 000 förbipasserande personbilar per dygn.

Läs mer >>INTRESSEANMÄLAN

Roligt att du är intresserad av att hyra lokal eller bostad hos oss!

Använd i första hand formuläret här till vänster
Det går naturligtvis bra att kontakta oss även via 0411-298 98 eller info@enrax.se - men smidigast är det via hemsidan. När vi fått in din intresseanmälan strävar vi alltid efter att återkoppla till dig så fort som möjligt. Vår ambition är att höra av oss inom 24 timmar under helgfri vardag.

Alla fält i formuläret måste vara ifyllda för att det skall gå att skicka.