DRAGONGATAN 49 A

Lediga lokaler om 800 kvm. Här erbjuds en stor och öppen lokal i ett plan på våning 2 med möjlighet att anpassa ytorna till allt från flexikontor till lagerutrymme. Access nås från bottenplan via antingen hiss eller trappa. Möjlighet kan finnas att öppna upp både delar av taket och fasaden.

INDUSTRIGATAN 5

Lediga lokaler om 125 kvm. På plan 2 i denna fastighet hittar vi väldisponerad yta med möjlighet till utbildning, friskvård eller kontorsverksamhet. Ett större rum, avdelning för reception och en avdelning med kök och WC.

HERRESTADSGATAN 20

Lediga lokaler om totalt 4 600 kvm. Framtidens Hus är Ystads nya etableringscentrum för nyföretagare och handel. Här är möjligheterna enorma att för rätt aktörer påverka hur framtidens hus skall se ut. Lokalerna är olika till antal och storlek, mer info kommer längre fram.

KOPPARGATAN 21 A

Lediga lokaler från 198-500 kvm. Två nya och öppna lokaler med gemensamma ytor så som konferensrum och reception. Lokalerna lämpar sig för kontor men andra möjligheter kan finnas. Antingen delar man upp enheterna i mindre kontor, eller jobbar man aktivt med att finna öppna landskap med fantastiska ljusinsläpp i dessa lokaler.

Planritning >>

HERRESTADSGATAN 21

Lediga lokaler från 54-570 kvm. Stora fina lokaler i ett plan med möjlighet till flexibla lösningar så som två plan. Läget är optimalt i en del av Ystad som är under stark utveckling.

DRAGONGATAN 49 D-E

Ledig yta om totalt 880 kvm, fördelade på två lokaler 225 och 665 kvm. På attraktivt affärsområde intill Dragongatan finns denna fräscha lokal med möjlighet att skapa en interiör enligt verksamhetens behov. En modern anläggning med ventilation, värme och kyla. God tillgänglighet och omfattande parkeringsytor.INTRESSEANMÄLAN

Roligt att du är intresserad av att hyra lokal eller bostad hos oss!

Använd i första hand formuläret här till vänster
Det går naturligtvis bra att kontakta oss även via 0411-298 98 eller info@enrax.se - men smidigast är det via hemsidan. När vi fått in din intresseanmälan strävar vi alltid efter att återkoppla till dig så fort som möjligt. Vår ambition är att höra av oss inom 24 timmar under helgfri vardag.

Alla fält i formuläret måste vara ifyllda för att det skall gå att skicka.