Dragongatan 49 A • 250 kvm

I samma hus som Granngården, Tandvårdsakademin, Bring och Erikshjälpen finns denna, i dagsläget öppna yta, som kan anpassas efter önskemål. Området är i kraftig utveckling med nya handelscenter, restauranger, gym, mm. Placeringen är ypperlig med ca 10 000 förbipasserande personbilar per dygn. Fräscha lokaler med möjlighet att skapa en interiör enligt verksamhetens behov. Modern anläggning med ventilation, värme och kyla.

Lokalerna finns på känd affärsgata i Ystads östra del, ett handelsstråk intill Europaväg 65 med stort utbud av kommersiella företag. Tillträden enligt överenskommelse. Våningsplan 2 av 2, öppen planlösning, anpassningsbar. Hiss. Parkeringsområde finns i direkt anslutning till fastigheten. Lokalbuss stannar ca 150 meter från lokalen.

.

INTRESSEANMÄLAN

Roligt att du är intresserad av att hyra lokal eller bostad hos oss!

Använd i första hand formuläret
Det går naturligtvis bra att kontakta oss även via 0411-298 98 eller info@enrax.se - men smidigast är det via hemsidan. När vi fått in din intresseanmälan strävar vi alltid efter att återkoppla till dig så fort som möjligt. Vår ambition är att höra av oss inom 24 timmar under helgfri vardag.

Alla fält i formuläret måste vara ifyllda för att det skall gå att skicka.